08
Nov

Hur funkar Content To Go?

Boosta ditt innehåll!

Content To Go är en tjänst där du – nästan oavsett ämne – wholesale nfl jerseys  kan beställa riktigt bra innehåll till dina digitala kanaler från Nordens största nätverka av kreatörer och innehållsproducenter.

Hur går det till?

Det är enkelt. Du kontaktar oss och berättar kort om ert företag och era behov. Efter det ställer vi frågan ut i influencernätverken och identifierar rätt kreatör för er.

Detta är vad vi inledande behöver veta:

  1. Ditt namn, företag och telefonnummer givetvis
  2. Berätta inom vilket ämne/ämnen du är intresserad av beställa innehåll. (Exempelvis: Mode, Hem, Trädgård, DIY, Bakning, Psykisk ohälsa, Resa, Studentliv, Marknadsföring, Trädgård etc.
  3. Vilka typer av innehåll är du intresserad av? De vanligaste är bild, text och video. Eller kanske är det el illustrationer du är på jakt efter. Vi har illustratörer i nätverken också.
  4. Vilka kanaler är det tänkt att du ska publicera innehållet du beställer genom Content To Go? Är det i dina sociala kanaler Eller kanske i segunda ditt nyhetsbrev eller på företagets hemsida?
  5. Hur ofta vill du ha leverans? Är det en snabb engångsbeställning eller är du wholesale MLB jerseys intresserad av att prenumerera på innehåll inom или ett visst ämne efter dina önskemål? Eller är du kanske i behov av en miniredaktion så sätter vi ihop till dig baserat på dina behov.

Fördelen med att beställa innehåll genom Content To Go är många. Om du arbetar på en marknadsavdelning som är ansvarig för att producera innehåll så vet du att få fram riktigt bra innehåll tar tid (och det kräver talang och kompetens). Vår lösning gör att du får kontroll över kostnaderna, vet att du kommer kunna hålla jämn publiceringsfrekvens, vara relevant och intressant Help samt försäkrar dig om att du använder material som du har rätt Русановка att använda.

Men jag saknar strategi för innehåll och content marketing? 

Det hjälper vi dig med. Vi anpassar en workshop Miami Dolphins Jerseys utifrån vart du står just nu och skapar en publiceringsplan. Vi tittar till exempel på hur mycket ni klarar att producera själva och vad Content To Go kan hjälpa till med.  Vi formulerar gemensamt de viktigaste nyckeltalen för ditt företags digitala närvaro. Allt innehåll ska sedan utgå från denna. Nicole Du vet precis vad du får varje månad, vilka mätbara mål som är realistiska och vad allting kostar.

Visst är det bra?

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *