22
Nov

Influencer of the Week #3: Sandra Hjort

Varje vecka bjuder vi in en influencer att ta över vår Instagramkonto för att visa på vilket material de kan erbjuda och vilken bredd av expertis våra kreatörer sitter på. Veckans profil bjuder på julpynt, mumsiga recept och vackra vyer på @contenttogo på Instagram!

atilio2

Du är ju relativt ny i bloggosfären – hur kom det sig att du började blogga?
Jag har alltid känt att mina intressen har varit så spretiga och har aldrig riktigt hittat hem inom något speciellt område. När jag insåg att foto, skrivande, pyssel, recept ja, allt det där skulle kunna rymmas på en blogg kändes det som att jag hittat hem. Äntligen fanns det en plats där jag kunde samla ihop allt som är jag.

DIY, odling, recept och bebisar, din blogg är fylld med härligheter! Vad är det bästa med den kreativa outleten som en blogg är?
Att den ständigt sporrar mig till att faktiskt se det fina i det enkla och lilla livet samt att den får mig att verkligen förstå vad jag tycker om och vill syssla med. Med hjälp av bloggen befinner jag mig i ständig utveckling och för varje år som går känner jag mig mer och mer i harmoni med mig själv. Det är faktiskt riktigt häftigt när en tänker på det!

atilio4

Hur tänker du kring att vår idé att det bästa innehållet skapas av influencers?
Det är ett självklart steg i branschen som kommer låsa upp många dörrar, både för oss som skapar innehåll och för de som är i behov av att nyttja det som kund. En win för alla inblandade helt enkelt och en tjänst som inte är en dag försenad.

Hur ser du på bloggens framtid och din som kreatör?
I en tid när de snabba medierna tar allt större plats och inspirationen ska blåsa förbi näthinnan på bara några sekunder tror jag att bloggen blir ännu viktigare än tidigare. Kanske följer vi inte lika många som för några år sedan men jag tror att det är viktigt att skapa en slags core med vettiga människor vars åsikter en delar eller som en inspireras av för att orka hantera det andra bruset. Det är bloggen som bygger relationen och i förlängningen är det nyckelbiten som behövs för att kunna göra riktigt bra business.

Besök Sandras blogg här!

FAKTA

Namn: Sandra Hjort
Bor: Karlsborg
Expertis: DIY (Do It Yourself), recept, inredning
Kan leverera: DIY-artiklar och recept samt bildmaterial med fokus på stilleben och natur.

atilio3

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *