22
Nov

Nu lanseras Nordens största marknadsplats för innehåll där innehållsproducenterna är influencers

Influencers är de nya innehållsproducenterna. Det är där talangen, passionen och kunskapen kring produktion av innehåll för digitala kanaler finns idag.

”Vi ser Content to go som ett AirBnB för content. cheap jerseys Behovet av relevant innehåll fortsätter att öka när de sociala kanalerna blir huvudkanal för allt fler varumärken. Vi vill tillhandahålla allt innehåll som skapas av influencers”, säger Anna Rosmalm, Affärsutvecklingschef, Content to go AB.

Först ut att ingå samarbete med Content to go är branschorganisationen Influencers of Sweden som idag har drygt 1 200 medlemmar och Bonnierägda influenceragenturen Tailsweep med 300 influencers i sitt nätverk.

”I min roll Test som VD för Influencers of Sweden ingår det att identifiera seriösa partners med bra idéer och lösningar som öppnar upp för nya intäktskällor för medlemmarna. Innehåll som produceras av influencers är ofta bättre anpassat, mer prisvärt och mer relevant då influencers är extremt duktiga på att producera innehåll the som flyger i sociala kanaler. En marknadsplats för innehåll skapat av influencers gynnar alla”säger Linda Hörnfeldt, VD och grundare Influencers of Sweden.

”I Tailsweeps nätverk finns fantastiska kreatörer och att hitta verksamheter som stärker vårt erbjudande mot influencers är i linje med utvecklingen av Tailsweep. Vi är dessutom mån om att identifiera partners vars vision och mål är att arbeta för att influencerbranschen blir än mer transparent och attraktiv”, säger Öjje Holt, VD Tailsweep.

Bulls Press är initiativtagare samt grundare till Content to go. Bulls Press är en internationell medieagentur med bas i Stockholm som varit verksam sedan 1929.

”Med Content to funkar go har vi skapat en marknadsplats för innehåll där nutidens kreatörer möter varumärken. Vi har daglig kontakt med varumärken som är i behov av bra innehåll för att stärka deras arbete med innehållsmarknadsföring. Samtidigt skapas det unikt innehåll i realtid av duktiga influencers. Med hjälp av Content to go matchas innehållet mot varumärkens förfrågningar. Vår vision är att ge the kreatörer en långsiktig inkomstkälla samtidigt som företag får hjälp att hitta rätt. wholesale jerseys Gensvaret har MMORPG varit mycket positivt hittills. Vi ser fram emot att tillsammans med våra partners skapa en möjlighet för influencers att sälja sitt innehåll på ett kontrollerat sätt med bra villkor, säger Margareta Steinsvik, Partner på Bulls Presstjänst AB.”

www.contenttogo.se

Kontakt:

Content to go

Anna Rosmalm, Affärsutvecklingschef
anna@contenttogo.se
0708-67 12 55

Influencers of Sweden

Linda Hörnfeldt, VD cheap nfl jerseys & Grundare
linda@influencersofsweden.se
076-654 63 24

Tailsweep

Öjje Holt, VD
ojje@tailsweep.com
076-801 72 21

Bulls Presstjänst

Margareta Steinsvik, Partner
margareta@bulls.se
070-885 57 86

Om Content to go

Content to go är platsen för alla som vill köpa relevant innehåll på ett nytt sätt och är nordens största nätverk av innehållsproducenter. Vi lever i en värld där alla, med hjälp av dagens teknik och utbudet av plattformar, är innehållsproducenter.  Byråer har inte längre monopol på att producera bra, relevant och intressant innehåll utan det kan alla med talang göra. Genom Content to go får alla som vill möjligheten att Tower köpa innehåll från tusentals kreatörer. Content to go är nya tidens sätt att köpa innehåll anpassat för digitala kanaler.

Om Bulls Press

Bulls Press, grundat år 1929 är en agentur med global närvaro som erbjuder stor portfölj med varumärken för licensiering, redaktionellt innehåll, foton och illustrationer.

Om Influencers of Sweden

Influencers of Sweden är Sveriges branschorganisation för social media influencers. InoS uppdrag är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen, att utbilda dem kring sina rättigheter och skyldigheter samt stödja dem i sina roller som publicister.

InoS uppdrag är också att skapa debatt och uppmärksamhet kring frågor som gäller influencers Staying samt främja ett etisk, upplyst och schysst klimat i branschen.

Om Tailsweep

Tailsweep är en av nordens största och ledande mediekanal inom bloggar och social cheap mlb jerseys media. Tailsweep erbjuder medieköpare möjligheten att nå kvalitativ trafik inom specifikt utvalda kategorier med riktade budskap genom Tailsweeps kommunikationsplattform Palestina” med flera miljoner följare. Tailsweep erbjuder även kreativa lösningar som event, ambassadörer och sponsrade samarbeten.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *