08
Dec

Influencer of the Week #5: Helena Gunnare

Varje vecka bjuder vi in en influencer att ta över vår Instagramkonto för att visa på vilket material de kan erbjuda och vilken bredd av expertis våra kreatörer sitter på. Den här veckan bjuder Helena på Oh Darling på drömmiga resevyer på @contenttogo på Instagram!

Australia Day 2015

Australien

Hej Helena! Var ska jag åka för att få de absolut bästa bilderna?
Jag tycker att det handlar mer om tidpunkten som du fotograferar under än om vart. Timmen innan och efter soluppgång/solnedgång ger det absolut vackraste ljuset och kan ge nytt liv till dina bilder. Annars så är USA ett väldigt bra resmål för fotografering då naturen där är magisk.

Yosemite Tunnel View

Yosemite Tunnel View

Vad är det häftigaste resmålet du någonsin besökt?
Jag föll verkligen pladask för nationalparken Yosemite i USA, det är otroligt vackert där! Men även Mesa Arch i Canyonlands (också USA) var helt magisk – jag tog min allra bästa bild någonsin där! Och Färöarna och Island är två otroligt häftiga och vackra länder. Det är svårt att bara välja en plats för de flesta ställen har ju något unikt och speciellt.

Varmt eller kallt – vart ska man åka om man vill ha värme och när man vill ha kyla?
Om du vill ha värme så tycker jag att du ska åka till Australiens västkust. Vill du hellre ha kyla så tycker jag du ska åka till Kiruna!

Hur tänker du kring att vår idé att det bästa innehållet skapas av influencers?
Jag tycker att det är årets bästa idé! Konceptet är verkligen otroligt bra och kommer att gynna både oss som skapar content och företagen som kan köpa unikt material istället för att återanvända samma gamla bilder som vi redan har sett.

Northern Lights, Kiruna, Swedish Lapland

Northern Lights, Kiruna, Swedish Lapland

Var bär det av härnäst?
Jag kommer att spendera vintersäsongen uppe i Kiruna bland norrsken och snö. Men har även en resa till Hamburg inplanerad och fick nyligen utmärkelsen ”Travel Photographer 2016” och med den så vann jag även en flygbiljett till Tel Aviv så dit kommer jag också att åka inom kort.

BESÖK HELENAS BLOGG HÄR!

FAKTA

Namn: Helena Gunnare
Bor: Motala
Expertis: Resor
Kan leverera: Artiklar och bildmaterial från mest hela världen, kan ta specifika resjobb.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *