13
Dec

Influencer of the Week #6: Paulina Gunnardo

Varje vecka bjuder vi in en influencer att ta över vår Instagramkonto för att visa på vilket material de kan erbjuda och vilken bredd av expertis våra kreatörer sitter på. Den här veckan har Paulina Gunnardo bjudit på tankar kring vardagspsykologi på @contenttogo på Instagram!

Din blogg handlar om vardagspsykologi, vad innebär det?

Det innebär att jag skriver om psykologi som går att använda i vardagen och att jag sätter psykologin i en vardaglig situation. Jag skriver dessutom på ett sätt som man kan förstå utan att ha en massa högskolepoäng i psykologi eller vara insatt i vad olika strukturer i hjärnan heter.

Bloggar om psykologi är inte jättevanligt, hur blev det så?

Jag hade siktet inställt mot att forska och gick ett forskningsförberedande program. Men medan jag plöjde böcker och forskningsartiklar i psykologi kände jag mig frustrerad över att det finns så mycket där som fler skulle må bättre av att känna till. Jag såg också att mycket av det man vet från psykologin inte är allmänt känt bland de det berör. Psykologin handlar ju om oss och att förstå sig själv kan låta så enkelt men människans psyke är komplext. Det började klia i fingrarna allt mer och jag ville få ut psykologin. Till slut kunde jag inte hålla mig utan startade både blogg och företag.

Hur tänker du kring att vår idé att det bästa innehållet skapas av influencers?

Jag tycker idén är jättebra! Jag är ju inte bara producent av material utan kommer också vara kund av bilder i och med att jag skapat och arbetar med en sajt om barns utveckling och föräldraskap. Det kan man hitta där är unikt och det finns hjärta bakom mycket som skapas. Det är inte megastora företag som står bakom produkten utan en ärlig och driven person som står för det som skapas.

Vad skulle du säga är styrkan med din kunskap och dina texter?

Jag brukar säga att jag har ena foten i forskningen och den andra i vardagen. Det är min styrka.

Vad händer härnäst för dig?

Fullt ös med arbetet som forskningsassistent och den egna firman. Jag har fått uppdrag att göra webbutbildningar och så kommer jag snart lägga i en högre växel med sajten om barns utveckling och föräldraskap och arbeta med att få ut den. Det händer så otroligt mycket roligt nu!

BESÖK PAULINAS BLOGG HÄR!

FAKTA

Namn: Paulina Gunnardo
Bor: Stockholm
Expertis: Psykologi
Kan leverera: Artiklar om psykologi på ett lättförståeligt sätt.

Comments ( 1 )

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *