02
Feb

Influencer of the Week #8: Maria Lagerbeck

Varje vecka bjuder vi in en influencer att ta över vår Instagramkonto för att visa på vilket material de kan erbjuda och vilken bredd av expertis våra kreatörer sitter på. Förra veckan har bjudit på bubbliga bilder på @contenttogo på Instagram!

Bubblor på Instagram, hur funkar det och hur fick du idén?

Bubblor gör sig bra på bild. De associeras med lyx, glädje, flärd och sociala sammanhang. Vi älskar att fota mat och dryck i olika sammanhang men behövde ett eget flöde för våra bilder. Dessutom var vi intresserade av att veta hur stort intresset för bubbliga bilder var ute på nätet. Fanns det fler därute som delar vårt intresse? 

Hur tänker du kring att vår idé att det bästa innehållet skapas av influencers?

Det är ju influensers som är experterna inom just sitt område! De bästa vinklarna, idéerna, flödena och kontakterna är ofta utarbetade av infuencers.

Vilken typ av text och bilmaterial kan du leverera genom Content to Go?

Vi levererar alla varianter av inspirerande foton av härliga miljöer. Vi blandar glas, drycker, härlig mat och champagehinkar med färg, form och lyx. 

Till sist, hur fixar man ultimat vardagslyxkänsla?

Enkelt! Duka fint! Finns inget som förhöjer vardagen som ett härligt matbord med tända ljus och god mat. Sen är det ju aldrig fel att sprätta en prosecco på en vanlig tisdag heller…

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *