THE BLOG

08
Feb

Influencer of the Week #9: Helena Steinsvik

Varje vecka bjuder vi in en influencer att ta över vårt Instagramkonto för att visa vilket material de kan erbjuda och vilken bredd av expertis våra kreatörer sitter på. Den här veckan har Helena Steinsvik bjudit på inredning och hälsa i en härlig mix på @contenttogo på Instagram!

Hälsa och inredning, hur funkar det och hur fick du idén?

Som leg. sjukgymnast har jag alltid brunnit för hälsa. Jag har länge arbetat med patienter som har velat genomgå en livsstilsförändring mot ett hälsosammare liv. Detta har lärt mig att hälsa betyder olika för olika personer. Den är individuell och det finns inte en gemensam mall som passar alla. Jag har också lärt mig att inspiration kan ge motivation. Texter och fina bilder om hälsa kan öppna dörrar som annars skulle vara stängda.

Eftersom jag arbetade med patienter på dagarna ville jag odla mitt andra stora intresse, inredning, på fritiden. Jag startade @homebyhelena för ca ett år sedan men det dröjde inte länge förrän ett och annat hälsotips dök upp i flödet. Jag tycker inte att det ena utesluter det andra. Inredning och hälsa hör ju ihop på något sätt. Det handlar ju om att omge sig med saker man tycker om. Precis som livet.

Hur tänker du kring vår idé,  att det bästa innehållet skapas av influencers? 

Influencers är bra på att producera innehåll som skapar uppmärksamhet i digitala kanaler tack vare sin stora kunskap om sin målgrupp. De stora företagen använder mer och mer influencers i sin marknadsföring för att de vet att resultaten blir bra.

Vilken typ av text och bilmaterial kan du leverera genom Content to Go?

Jag levererar inspirerande bilder och texter om hälsa. Hälsa är ett stort ämne med många infallsvinklar (kost, träning, psyke) och det är viktigt att texterna och bilderna inte blir schablon-artade utan har ett relevant budskap.

Till sist, vilka är dina bästa hälsotips för att inte vara konstant trött under våra vintermånader här i Sverige?

Boosta med D-vitamin. Vi bor i Norden och här är det mörkt. Vi behöver extra tillskott av D-vitamin för att må bra helt enkelt.
Frisk luft. Spring eller gå en runda per dag så får du upp flåset och då känner du dig piggare
Stäng av mobilen och datorn på kvällen och umgås med dina kära istället. Det är viktigt att hjärnan får vila
Sov sov sov gärna minst 7 timmar varje natt
Umgås och skratta med dina vänner. Det sätter fart på dina lyckohormoner och dem vill vi ha mycket av.

FAKTA

Namn: Helena Steinsvik
Instagram: @homebyhelena
Expertis: Hälsa och inredning
Kan leverera: Bilder och texter som är relaterade till hälsa och inredning

02
Feb

Influencer of the Week #8: Maria Lagerbeck

Varje vecka bjuder vi in en influencer att ta över vår Instagramkonto för att visa på vilket material de kan erbjuda och vilken bredd av expertis våra kreatörer sitter på. Förra veckan har bjudit på bubbliga bilder på @contenttogo på Instagram!

Bubblor på Instagram, hur funkar det och hur fick du idén?

Bubblor gör sig bra på bild. De associeras med lyx, glädje, flärd och sociala sammanhang. Vi älskar att fota mat och dryck i olika sammanhang men behövde ett eget flöde för våra bilder. Dessutom var vi intresserade av att veta hur stort intresset för bubbliga bilder var ute på nätet. Fanns det fler därute som delar vårt intresse? 

Hur tänker du kring att vår idé att det bästa innehållet skapas av influencers?

Det är ju influensers som är experterna inom just sitt område! De bästa vinklarna, idéerna, flödena och kontakterna är ofta utarbetade av infuencers.

Vilken typ av text och bilmaterial kan du leverera genom Content to Go?

Vi levererar alla varianter av inspirerande foton av härliga miljöer. Vi blandar glas, drycker, härlig mat och champagehinkar med färg, form och lyx. 

Till sist, hur fixar man ultimat vardagslyxkänsla?

Enkelt! Duka fint! Finns inget som förhöjer vardagen som ett härligt matbord med tända ljus och god mat. Sen är det ju aldrig fel att sprätta en prosecco på en vanlig tisdag heller…

17
Jan

Influencer of the Week #7: Anna Rosmalm

Varje vecka bjuder vi in en influencer att ta över vår Instagramkonto för att visa på vilket material de kan erbjuda och vilken bredd av expertis våra kreatörer sitter på. Den här veckan har Anna Rosmalm, tillika influencer och affärsutvecklingsansvarig på Content to Go, bjudit på flådiga inredningsbilder på @contenttogo på Instagram!

Ditt instagramkonto om inredning har växt väldigt fort, vad är ditt bästa tips för Insta Success?

Posta löpande till att börja med. Sedan är Instagram en kanal som främst ska tala till ögat och man har lite tid på sig att attrahera potentiella nya följare, så mitt övergripande tips är att köra  på ett enhetligt flöde. Det vill säga att det ser det snyggt ut tillsammans vid en snabb överblick. Kan vara lite begränsande men jag tror att det är winning i jobbet med att få upp sitt följarantal. Det är ju dock lite beroende på vilket ämne man är verksam inom, men när det kommer till inspiration runt inredning så tror jag att det är viktigt. Så, enlighet i bildspråket är vägen att gå.

För att kunna erbjuda mina följare mer variation i bilderna så använder jag min blogg. Det vill säga en bild på Instagram som funkar med det övriga flödet och sen genom den posten driva trafik mot bloggen för att där visa upp fler bilder och mer text som då får lov att spreta lite mer.

Varför blev det just inredning som blev din grej?

Jag har fått det från mina föräldrar som alltid varit intresserade av inredning och auktioner med konst, design och inredning. Det i kombination med att jag tycker om att ha det fint omkring mig. Man spenderar så mycket tid i sitt hem och att investera tid och pengar i det känns vettigt för mig och om mitt intresse kan inspirera andra så är det ju en enorm bonus.

Vad tycker du om vår idé att influencers är de bästa kreatörerna?

Jag är ju en aning partisk, men jag tycker det är bra både för Influencers som får möjlighet att få nya intäktskällor och för företag som är på jakt efter innehåll som är anpassat för digitala kanaler. För om det är något Influencers kan så är det just det, producera innehåll som flyger i digitala kanaler. Där har många företag mycket att lära från Influencers.

Vad blir nästa stora inredningstrend?

Jag tror att vi kommer att få se mer färg. Allt det vita går mot gråa toner och mässingen får göra plats för mer silver igen.

BESÖK ANNAS INSTAGRAM HÄR

FAKTA

Namn: Anna Rosmalm
Bor: Stockholm
Expertis: Inredning
Kan leverera: Bilder och texter relaterade till inredning, trendspaningar.

13
Dec

Influencer of the Week #6: Paulina Gunnardo

Varje vecka bjuder vi in en influencer att ta över vår Instagramkonto för att visa på vilket material de kan erbjuda och vilken bredd av expertis våra kreatörer sitter på. Den här veckan har Paulina Gunnardo bjudit på tankar kring vardagspsykologi på @contenttogo på Instagram!

Din blogg handlar om vardagspsykologi, vad innebär det?

Det innebär att jag skriver om psykologi som går att använda i vardagen och att jag sätter psykologin i en vardaglig situation. Jag skriver dessutom på ett sätt som man kan förstå utan att ha en massa högskolepoäng i psykologi eller vara insatt i vad olika strukturer i hjärnan heter.

Bloggar om psykologi är inte jättevanligt, hur blev det så?

Jag hade siktet inställt mot att forska och gick ett forskningsförberedande program. Men medan jag plöjde böcker och forskningsartiklar i psykologi kände jag mig frustrerad över att det finns så mycket där som fler skulle må bättre av att känna till. Jag såg också att mycket av det man vet från psykologin inte är allmänt känt bland de det berör. Psykologin handlar ju om oss och att förstå sig själv kan låta så enkelt men människans psyke är komplext. Det började klia i fingrarna allt mer och jag ville få ut psykologin. Till slut kunde jag inte hålla mig utan startade både blogg och företag.

Hur tänker du kring att vår idé att det bästa innehållet skapas av influencers?

Jag tycker idén är jättebra! Jag är ju inte bara producent av material utan kommer också vara kund av bilder i och med att jag skapat och arbetar med en sajt om barns utveckling och föräldraskap. Det kan man hitta där är unikt och det finns hjärta bakom mycket som skapas. Det är inte megastora företag som står bakom produkten utan en ärlig och driven person som står för det som skapas.

Vad skulle du säga är styrkan med din kunskap och dina texter?

Jag brukar säga att jag har ena foten i forskningen och den andra i vardagen. Det är min styrka.

Vad händer härnäst för dig?

Fullt ös med arbetet som forskningsassistent och den egna firman. Jag har fått uppdrag att göra webbutbildningar och så kommer jag snart lägga i en högre växel med sajten om barns utveckling och föräldraskap och arbeta med att få ut den. Det händer så otroligt mycket roligt nu!

BESÖK PAULINAS BLOGG HÄR!

FAKTA

Namn: Paulina Gunnardo
Bor: Stockholm
Expertis: Psykologi
Kan leverera: Artiklar om psykologi på ett lättförståeligt sätt.

08
Dec

Influencer of the Week #5: Helena Gunnare

Varje vecka bjuder vi in en influencer att ta över vår Instagramkonto för att visa på vilket material de kan erbjuda och vilken bredd av expertis våra kreatörer sitter på. Den här veckan bjuder Helena på Oh Darling på drömmiga resevyer på @contenttogo på Instagram!

Australia Day 2015

Australien

Hej Helena! Var ska jag åka för att få de absolut bästa bilderna?
Jag tycker att det handlar mer om tidpunkten som du fotograferar under än om vart. Timmen innan och efter soluppgång/solnedgång ger det absolut vackraste ljuset och kan ge nytt liv till dina bilder. Annars så är USA ett väldigt bra resmål för fotografering då naturen där är magisk.

Yosemite Tunnel View

Yosemite Tunnel View

Vad är det häftigaste resmålet du någonsin besökt?
Jag föll verkligen pladask för nationalparken Yosemite i USA, det är otroligt vackert där! Men även Mesa Arch i Canyonlands (också USA) var helt magisk – jag tog min allra bästa bild någonsin där! Och Färöarna och Island är två otroligt häftiga och vackra länder. Det är svårt att bara välja en plats för de flesta ställen har ju något unikt och speciellt.

Varmt eller kallt – vart ska man åka om man vill ha värme och när man vill ha kyla?
Om du vill ha värme så tycker jag att du ska åka till Australiens västkust. Vill du hellre ha kyla så tycker jag du ska åka till Kiruna!

Hur tänker du kring att vår idé att det bästa innehållet skapas av influencers?
Jag tycker att det är årets bästa idé! Konceptet är verkligen otroligt bra och kommer att gynna både oss som skapar content och företagen som kan köpa unikt material istället för att återanvända samma gamla bilder som vi redan har sett.

Northern Lights, Kiruna, Swedish Lapland

Northern Lights, Kiruna, Swedish Lapland

Var bär det av härnäst?
Jag kommer att spendera vintersäsongen uppe i Kiruna bland norrsken och snö. Men har även en resa till Hamburg inplanerad och fick nyligen utmärkelsen ”Travel Photographer 2016” och med den så vann jag även en flygbiljett till Tel Aviv så dit kommer jag också att åka inom kort.

BESÖK HELENAS BLOGG HÄR!

FAKTA

Namn: Helena Gunnare
Bor: Motala
Expertis: Resor
Kan leverera: Artiklar och bildmaterial från mest hela världen, kan ta specifika resjobb.

30
Nov

Influencer of the Week #4: Elna Dahlstrand

Varje vecka bjuder vi in en influencer att ta över vår Instagramkonto för att visa på vilket material de kan erbjuda och vilken bredd av expertis våra kreatörer sitter på. Den här veckan bjuder Elna Dahlstrand på cykelglädje för hela slanten på @contenttogo på Instagram!

Elna Dahlstrand

Du skriver något så ovanligt som en cykelblogg – hur kommer det sig?
Den korta storyn är att jag älskar min sport, och att jag älskar att skriva – båda är saker jag måste göra för att må bra och den kombon blev en blogg. Vill man kan man ju dessutom nischa in bloggen till en gren inom cykelsporten eftersom jag främst tränar och tävlar i MTB. Bloggen är liksom en produkt av allt mitt cyklande, mitt tävlande, mitt tränande och all annan träning som hör till för att hålla sig stark och skadefri och allt det där är ju det jag tycker är roligt att skriva om och jag är så himla glad att jag kan inspirera andra cyklister runt om i Sverige.

Hur mycket tid och energi lägger du på att skapa innehåll till din blogg varje vecka?
Det varierar och beror ofta på hur hårt jag tränar. I min prioritetsordning kommer alltid träningen först, och hårda veckor kanske jag inte orkar lägga mer än en halvtimme om dagen, men jag försöker få ut ett inlägg om dagen. Jag bloggar mer under mina lätta träningsveckor, då finns det lite mer tid och energi och då lägger jag gärna ett par timmar på att göra ett riktigt fint inlägg, försöka få till extra bra bilder och göra lite samarbeten och skapa lite inlägg jag kan peta ut när jag har mindre tid.

Sedan kan man ju säga att jag lägger indirekt tid på bloggen när jag tränar eftersom det är då jag hårdtestar cyklar, material, träningskläder och samlar ihop erfarenheter, intryck, minnen och stories att dela med mig av på bloggen. Och förstås – på de lite lugnare passen: försöka ta en och annan bild i skarpt läge.

Elna

Vad tycker du om CTG’s idé om att influencers är de bästa innehållskreatörerna?
Det är en smart idé, och den gör mig liksom lite varm i hjärtat. Allt jobb, all passion, all kreativitet och all tankekraft som läggs ned på bloggar inom olika områden, det gör mig så glad att värdet i det lyfts fram. Jag tycker att utvecklingen med influencers som marknadsförare just nu är spännande, inte minst för egen del – när blogg blir business kan jag ju jobba med det jag älskar allra mest: cykel, cykelprylar, material och träning ur olika perspektiv.

Var kommer du cykla i vinter?
Just nu kör jag mängder med distansträning på cykelcross på vägarna hemomkring Huskvarna, Jönköping och Gränna – vackra vägar genom Småland. Så fort nästa års mountainbike landar kommer jag att sticka ut och köra stig i skogen. Jag gillar vintercykling och den 28 december kommer jag köra runt Vättern med ett gäng andra cyklister. Håll tummen för att vi inte får snöstorm då!

Besök Elnas blogg här!

FAKTA

Namn: Elna Dahlstrand
Bor: Alboga mellan Huskvarna och Gränna
Expertis: Cykel, MTB
Kan leverera: Bilder och artiklar om cykelsporten generellt och MTB specifikt med fokus på cyklar och natur.

22
Nov

Influencer of the Week #3: Sandra Hjort

Varje vecka bjuder vi in en influencer att ta över vår Instagramkonto för att visa på vilket material de kan erbjuda och vilken bredd av expertis våra kreatörer sitter på. Veckans profil bjuder på julpynt, mumsiga recept och vackra vyer på @contenttogo på Instagram!

atilio2

Du är ju relativt ny i bloggosfären – hur kom det sig att du började blogga?
Jag har alltid känt att mina intressen har varit så spretiga och har aldrig riktigt hittat hem inom något speciellt område. När jag insåg att foto, skrivande, pyssel, recept ja, allt det där skulle kunna rymmas på en blogg kändes det som att jag hittat hem. Äntligen fanns det en plats där jag kunde samla ihop allt som är jag.

DIY, odling, recept och bebisar, din blogg är fylld med härligheter! Vad är det bästa med den kreativa outleten som en blogg är?
Att den ständigt sporrar mig till att faktiskt se det fina i det enkla och lilla livet samt att den får mig att verkligen förstå vad jag tycker om och vill syssla med. Med hjälp av bloggen befinner jag mig i ständig utveckling och för varje år som går känner jag mig mer och mer i harmoni med mig själv. Det är faktiskt riktigt häftigt när en tänker på det!

atilio4

Hur tänker du kring att vår idé att det bästa innehållet skapas av influencers?
Det är ett självklart steg i branschen som kommer låsa upp många dörrar, både för oss som skapar innehåll och för de som är i behov av att nyttja det som kund. En win för alla inblandade helt enkelt och en tjänst som inte är en dag försenad.

Hur ser du på bloggens framtid och din som kreatör?
I en tid när de snabba medierna tar allt större plats och inspirationen ska blåsa förbi näthinnan på bara några sekunder tror jag att bloggen blir ännu viktigare än tidigare. Kanske följer vi inte lika många som för några år sedan men jag tror att det är viktigt att skapa en slags core med vettiga människor vars åsikter en delar eller som en inspireras av för att orka hantera det andra bruset. Det är bloggen som bygger relationen och i förlängningen är det nyckelbiten som behövs för att kunna göra riktigt bra business.

Besök Sandras blogg här!

FAKTA

Namn: Sandra Hjort
Bor: Karlsborg
Expertis: DIY (Do It Yourself), recept, inredning
Kan leverera: DIY-artiklar och recept samt bildmaterial med fokus på stilleben och natur.

atilio3

22
Nov

Nu lanseras Nordens största marknadsplats för innehåll där innehållsproducenterna är influencers

Influencers är de nya innehållsproducenterna. Det är där talangen, passionen och kunskapen kring produktion av innehåll för digitala kanaler finns idag.

”Vi ser Content to go som ett AirBnB för content. cheap jerseys Behovet av relevant innehåll fortsätter att öka när de sociala kanalerna blir huvudkanal för allt fler varumärken. Vi vill tillhandahålla allt innehåll som skapas av influencers”, säger Anna Rosmalm, Affärsutvecklingschef, Content to go AB.

Först ut att ingå samarbete med Content to go är branschorganisationen Influencers of Sweden som idag har drygt 1 200 medlemmar och Bonnierägda influenceragenturen Tailsweep med 300 influencers i sitt nätverk.

”I min roll Test som VD för Influencers of Sweden ingår det att identifiera seriösa partners med bra idéer och lösningar som öppnar upp för nya intäktskällor för medlemmarna. Innehåll som produceras av influencers är ofta bättre anpassat, mer prisvärt och mer relevant då influencers är extremt duktiga på att producera innehåll the som flyger i sociala kanaler. En marknadsplats för innehåll skapat av influencers gynnar alla”säger Linda Hörnfeldt, VD och grundare Influencers of Sweden.

”I Tailsweeps nätverk finns fantastiska kreatörer och att hitta verksamheter som stärker vårt erbjudande mot influencers är i linje med utvecklingen av Tailsweep. Vi är dessutom mån om att identifiera partners vars vision och mål är att arbeta för att influencerbranschen blir än mer transparent och attraktiv”, säger Öjje Holt, VD Tailsweep.

Bulls Press är initiativtagare samt grundare till Content to go. Bulls Press är en internationell medieagentur med bas i Stockholm som varit verksam sedan 1929.

”Med Content to funkar go har vi skapat en marknadsplats för innehåll där nutidens kreatörer möter varumärken. Vi har daglig kontakt med varumärken som är i behov av bra innehåll för att stärka deras arbete med innehållsmarknadsföring. Samtidigt skapas det unikt innehåll i realtid av duktiga influencers. Med hjälp av Content to go matchas innehållet mot varumärkens förfrågningar. Vår vision är att ge the kreatörer en långsiktig inkomstkälla samtidigt som företag får hjälp att hitta rätt. wholesale jerseys Gensvaret har MMORPG varit mycket positivt hittills. Vi ser fram emot att tillsammans med våra partners skapa en möjlighet för influencers att sälja sitt innehåll på ett kontrollerat sätt med bra villkor, säger Margareta Steinsvik, Partner på Bulls Presstjänst AB.”

www.contenttogo.se

Kontakt:

Content to go

Anna Rosmalm, Affärsutvecklingschef
anna@contenttogo.se
0708-67 12 55

Influencers of Sweden

Linda Hörnfeldt, VD cheap nfl jerseys & Grundare
linda@influencersofsweden.se
076-654 63 24

Tailsweep

Öjje Holt, VD
ojje@tailsweep.com
076-801 72 21

Bulls Presstjänst

Margareta Steinsvik, Partner
margareta@bulls.se
070-885 57 86

Om Content to go

Content to go är platsen för alla som vill köpa relevant innehåll på ett nytt sätt och är nordens största nätverk av innehållsproducenter. Vi lever i en värld där alla, med hjälp av dagens teknik och utbudet av plattformar, är innehållsproducenter.  Byråer har inte längre monopol på att producera bra, relevant och intressant innehåll utan det kan alla med talang göra. Genom Content to go får alla som vill möjligheten att Tower köpa innehåll från tusentals kreatörer. Content to go är nya tidens sätt att köpa innehåll anpassat för digitala kanaler.

Om Bulls Press

Bulls Press, grundat år 1929 är en agentur med global närvaro som erbjuder stor portfölj med varumärken för licensiering, redaktionellt innehåll, foton och illustrationer.

Om Influencers of Sweden

Influencers of Sweden är Sveriges branschorganisation för social media influencers. InoS uppdrag är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen, att utbilda dem kring sina rättigheter och skyldigheter samt stödja dem i sina roller som publicister.

InoS uppdrag är också att skapa debatt och uppmärksamhet kring frågor som gäller influencers Staying samt främja ett etisk, upplyst och schysst klimat i branschen.

Om Tailsweep

Tailsweep är en av nordens största och ledande mediekanal inom bloggar och social cheap mlb jerseys media. Tailsweep erbjuder medieköpare möjligheten att nå kvalitativ trafik inom specifikt utvalda kategorier med riktade budskap genom Tailsweeps kommunikationsplattform Palestina” med flera miljoner följare. Tailsweep erbjuder även kreativa lösningar som event, ambassadörer och sponsrade samarbeten.

14
Nov

Influencer of the Week #2: Sofia Zetterqvist

Varje vecka bjuder vi in en influencer att ta över vår Instagramkonto för att visa på vilket material de Modelle kan erbjuda och vilken bredd av expertis våra kreatörer sitter på. Veckans profil bjuder på resedrömmar från Warsawa till Marocko på @contenttogo på Instagram!

Veckans profil är Sofia Zetterqvist, en copywriter som bloggar under namnet Fantasiresor, en reseblogg för rastlösa flashpackers full med magiska vyer och trendiga atmosfärer.

Sofia, vad är det häftigaste stället du besökt?
Den häftigaste platsen är nog Kangerlussuaq på Grönland som jag besökte nu i höstas. En liten ort på 499 invånare vid randen av världens största arktiska öken. cheap nba jerseys Att vandra genom det höstgula landskapet, äta lunch på inlandsisen, möta blyga myskoxar. Det var magiskt. Kändes som en annan planet.

fantastiresor01

Hur många dagar per år reser du och hur har du råd (om man får fråga)?
I år har jag rest 73 dagar och varit i 7 länder, varav 4 länder som jag varit i 2 gånger. Känns inte som jag rest så mycket i år men inser ju att det är mer än normalt haha!

Ja man får absolut fråga, ekonomin är ju en viktig faktor i det hela. De flesta av resorna jag gjort i år var dock bloggsamarbeten vilket innebär att jag inte betalat någonting eftersom destinationen vill att jag ska komma dit för att sedan blogga om det. Majoriteten av resorna i år var dessutom arrangerade av resebloggkollektivet Nordic TB vilket innebär att jag även fick ersättning för det arbete jag la ned. Det är verkligen ett toppenkollektiv att vara med i, de driver utvecklingen för oss resebloggare.

Det är egentligen bara 3 resor i år som jag betalat för helt själv, och de var ganska billiga destinationer (Wien, Krakow och Norra Italien). Jag har inga barn, bil eller lån, bor billigt, driver eget företag och jobbar ganska mycket när jag inte reser så jag har råd. Det handlar till stor del även om prioriteringar, växte upp med föräldrar som hellre packade in oss i en bil på en roadtrip längs med Amalfikusten än bunkrade pengar på banken.

Vad ska man tänka på när man ska fota på en resa? Allt från teknik att ta med till de bästa motiven.
Jag tillhör inte de bloggarna som även kallar mig för fotograf. Jag fotar till bloggen, men jag har egentligen inte så stor koll på teknik och inställningar utan går mest på känsla. Jag äger bara en kamera förutom mobilkameran, och det är Influencer en Sony Nex-6. Den är en perfekt resekamera och jag älskar den. Avskyr att bära tunga saker, tycker det förstör hela känslan av resan, och skulle cheap jerseys from China aldrig släpa runt på teleobjektiv och supertunga proffskameror. Så jag kan verkligen Zusatztermin rekommendera Sony Nex-6. Den är lätt, går att filma med och har wifi så du kan föra över bilderna direkt till mobilen. Jag lärde mig att Go? fota manuellt med den här kameran, men den har även bra auto för ljus som är knöligt.

När jag fotar försöker jag få in något spår av människa så ofta det går i mina bilder. Tycker det gör stor skillnad för känslan i bilden. Kan funka fint med sin egen arm, hand, någons hårslinga, nacke, rygg. Ljuset är förstås också viktigt och kan göra stor skillnad, motljus är alltså inte alltid dåligt.

Och glöm för guds skull inte extrabatteri och en portabel batteriladdare. Det är en lång resdags bästa vänner.

fantastiresor02

Hur tänker du kring att vår idé att det bästa innehållet skapas av influencers?
Det är ett genialiskt koncept. Jag gillar det framför allt eftersom det främjar oss som är lite mindre men som kanske istället har lagt lite mer tid på att skapa kvalitativt material. För företagen blir det ju en guldmöjlighet att komma cheap nfl jerseys åt unikt content som har en personlig touch långt bort från de uttjatade bildbanksbilderna.

Vad har du för resor inplanerade härnäst?
Jag har en bloggresa till Åland inbokad i januari. Men just nu kliar det i mina vagabondben och jag är såååå sugen заказ på att boka in någon resa innan jul. Antingen en riktig julshopping-weekend i London, eller till varmare breddgrader i Lissabon. Eller en roadtrip i Iran. Mayhem Eller en spa-helg i Riga. Tokyo verkar också så himla häftigt… Det värsta med att resa mycket, är att reslusten bara blir ännu större.

Besök Sofias blogg här!

FAKTA

Namn: Sofia Zetterqvist
Bor: Stockholm
Expertis: Resor
Kan leverera: Artiklar och bildmaterial från hela världen, kan ta specifika resjobb.

08
Nov

Hur funkar Content To Go?

Boosta ditt innehåll!

Content To Go är en tjänst där du – nästan oavsett ämne – wholesale nfl jerseys  kan beställa riktigt bra innehåll till dina digitala kanaler från Nordens största nätverka av kreatörer och innehållsproducenter.

Hur går det till?

Det är enkelt. Du kontaktar oss och berättar kort om ert företag och era behov. Efter det ställer vi frågan ut i influencernätverken och identifierar rätt kreatör för er.

Detta är vad vi inledande behöver veta:

  1. Ditt namn, företag och telefonnummer givetvis
  2. Berätta inom vilket ämne/ämnen du är intresserad av beställa innehåll. (Exempelvis: Mode, Hem, Trädgård, DIY, Bakning, Psykisk ohälsa, Resa, Studentliv, Marknadsföring, Trädgård etc.
  3. Vilka typer av innehåll är du intresserad av? De vanligaste är bild, text och video. Eller kanske är det el illustrationer du är på jakt efter. Vi har illustratörer i nätverken också.
  4. Vilka kanaler är det tänkt att du ska publicera innehållet du beställer genom Content To Go? Är det i dina sociala kanaler Eller kanske i segunda ditt nyhetsbrev eller på företagets hemsida?
  5. Hur ofta vill du ha leverans? Är det en snabb engångsbeställning eller är du wholesale MLB jerseys intresserad av att prenumerera på innehåll inom или ett visst ämne efter dina önskemål? Eller är du kanske i behov av en miniredaktion så sätter vi ihop till dig baserat på dina behov.

Fördelen med att beställa innehåll genom Content To Go är många. Om du arbetar på en marknadsavdelning som är ansvarig för att producera innehåll så vet du att få fram riktigt bra innehåll tar tid (och det kräver talang och kompetens). Vår lösning gör att du får kontroll över kostnaderna, vet att du kommer kunna hålla jämn publiceringsfrekvens, vara relevant och intressant Help samt försäkrar dig om att du använder material som du har rätt Русановка att använda.

Men jag saknar strategi för innehåll och content marketing? 

Det hjälper vi dig med. Vi anpassar en workshop Miami Dolphins Jerseys utifrån vart du står just nu och skapar en publiceringsplan. Vi tittar till exempel på hur mycket ni klarar att producera själva och vad Content To Go kan hjälpa till med.  Vi formulerar gemensamt de viktigaste nyckeltalen för ditt företags digitala närvaro. Allt innehåll ska sedan utgå från denna. Nicole Du vet precis vad du får varje månad, vilka mätbara mål som är realistiska och vad allting kostar.

Visst är det bra?